Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης

Το λεγόμενο Search Engine Optimization και ο στόχος κάθε επιχείρησης που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στον κόσμο του Ιnternet. Η εταιρεία μας βλέποντας ότι μία επιτυχημένη και κερδοφόρα ιστοσελίδα δεν επιτυγχάνεται μόνο με την κατασκευή ιστοσελίδας με εντυπωσιακά γραφικά και ωραία χρώματα αλλά σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και υλοποίηση της τεχνικής του conversion rate.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας Η Designed υλοποιεί την προώθηση της ιστοσελίδας της Μπρέντας Μον. Ε.Π.Ε. όπου ήδη εμφανίζεται στις πρώτες επιλογές της πρώτης σελίδας του Google για περισσότερες από 15 λέξεις κλειδιά!
Εσείς? Ζητήστε μας προσφορά ή δωρεάν ανάλυση SEO!


Πως υλοποιείτε η προώθηση ιστοσελίδων;

Η προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, επιμέλεια και μεθοδικότητα.
Η υλοποίηση της πραγματοποιείται σε δύο στάδια εξίσου σημαντικά. Το on-page seo και το off-page seo. To on-page seo έχει να κάνει με την παραμετροποίηση της ίδιας της ιστοσελίδας ενώ το οff-page seo έχει να κάνει με την εξωτερική παραμετροποίηση συνδέσμων και της διαφήμισης στα λεγόμενα directories.

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα;

Εξαρτάται από το πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στη λέξη κλειδί που στοχεύουμε. Επίσης ένα σημαντικό κριτήριο που λαμβάνουμε υπόψιν μας κατά την προώθηση ιστοσελίδων είναι το πόσο γρήγορα θέλουμε να ανέβουμε σε μία λέξη κλειδί. Πολλές εταιρείες που ασχολούνται με το SEO κρύβουν επιμελώς από τους πελάτες τους το λεγόμενο "sandbox". Το "sandbox" συμβαίνει όταν νέες ιστοσελίδες με μικρότερο χρόνο, από 12μήνες ζωής, πραγματοποιείτε απότομη βελτιστοποίηση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει και οριστική αφαίρεση της ιστοσελίδας που βελτιστοποιούμε από την αρχικοποίηση (index) της Google.

Πολλές ή μία λέξη κλειδί;

Καλό είναι να στοχεύουμε σε περισσότερες από 3 λέξεις κλειδιά. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη επιτυχία, αυξάνει τις πηγές από τις οποίες έρχονται οι επισκέψεις και δημιουργεί μεγαλύτερη εξουσία στο συγκεκριμένο όνομα χώρου (domain authority).

Κόστος Υλοποίησης;

Το κόστος υλοποίησης εξαρτάται άμεσα από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην λέξη κλειδί που θέλουμε να ανεβάσουμε, την παλαιότητα του ονόματος χώρου και την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας. Αν δηλαδή πρόκειται για σελίδα η οποία δεν είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ή δεν είναι εύκολη η πλοήγηση της, για να κατορθώσουμε υψηλή κατάταξη στο Google απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Η ιστοσελίδα διαχείρησης περιεχομένου που κατασκευάζει η ομάδα μας είναι εύχρηστη, περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες και απευθύνεται και στον πιο αρχάριο χρήστη H/Y.

Διαβάστε περισσότερα
Δείγματα Κατασκευής Ιστοσελίδων

Δείγματα Ιστοσελίδων

η διαφήμιση μας

Δείτε μερικά από τα πιο φρέσκα δείγματα δυναμικών ιστοσελίδων που κατασκεύασε η ομάδα της Designed.

Διαβάστε περισσότερα
Google Adwords

Google Adwords

σίγουρη προβολή

Εμπιστευθείτε την ομάδα της Designed για μία επιτυχημένη καμπάνια AdWords, και διαφημιστείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα