Κατασκευή ιστοσελίδας με CMS

Κατασκευή ιστοσελίδας με WordpressWordpress

Η κατασκευή ιστοσελίδας με χρήση του Wordpress σας δίνει 2 πλεονεκτήματα σε αντίθεση με την custom υλοποίηση. Το ένα είναι ότι έχουμε μείωση του κόστους έως 30% και το δεύτερο είναι ότι πετυχαίνουμε μικρότερο χρόνο παράδοσης του έργου. Βέβαια η κατασκευή ιστοσελίδας με Wordpress δημιουργεί και μειονεκτήματα όπως: δυσκολότερη κατά βούληση παραμετροποίηση της ιστοσελίδας, απαραίτητο συστατικό για tailor made πρακτικές, σχετικά δύσχρηστος διαχειριστής περιεχομένου για άτομα με περιορισμένες γνώσεις H/Y σε αντίθεση με την ιστοσελίδα διαχείρισης περιεχομένου που κατασκευάζουμε, όπως επίσης και περιορισμό στην υλοποίηση της τεχνικής βελτιστοποίησης ιστοσελίδων με conversion rate.

Δείτε την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας , ιστοσελίδα κατασκευασμένη με Wordpress.

Κατασκευή ιστοσελίδας με JoomlaJoomla

Το Joomla είναι ένα δυνατό εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων και online καταστημάτων. Όπως και το Wordpress έτσι και το Joomla υστερούν σε δυνατότητες παραμετροποίησης των γραφικών και κατ' επέκταση της εμφάνισης, σε αντίθεση με αυτό που παρέχει η κατασκευή ιστοσελίδας χωρίς την χρήση εργαλείου. Ωστόσο η Designed αναλαμβάνει την κατασκευή online καταστημάτων με την χρήση του Joomla μειώνοντας έως και 30% το κόστος υλοποίησης και περίπου στο μισό τον χρόνο παράδοσης του έργου.

Δείτε την ιστοσελίδα της Μπρέντας Μ. Ε.Π.Ε. του κ. Μπρέντα, πελάτης της εταιρείας μας στο πακέτο: Προώθηση Ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO), online κατάστημα κατασκευασμένο με Joomla.

Ζητήστε σήμερα μια προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας με το Wordpress ή το Joomla

Δείτε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο ιστοσελίδων και βρείτε το πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα
Δείγματα online καταστημάτων

Ιστοσελίδες με Flash

διαδραστικό

Αν επιθυμείτε μια εντυπωσιακή Flash Ιστοσελίδα με δυνατά γραφικά, σχεδιασμένα να εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξτε την Designed!

Διαβάστε περισσότερα

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε να την αλλάξετε, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα οικονομικά πακέτα ανακασκευής που διαθέτουμε.

Διαβάστε περισσότερα